Uvjeti korištenja

 

Opći uvjeti
Ovaj dokument određuje uvjete korištenja web stranice holograf-art.hr i uvjete kupovine proizvoda i usluga putem iste (na daljinu).
Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o trgovini, Zakon o elektroničkoj trgovini, Zakon o obveznim odnosima te ostali primjenjivi propisi Republike Hrvatske.

Prije početka korištenja web stranice odnosno narudžbe i kupovine, potrebno je pažljivo pročitati i upoznati se s ovim Uvjetima korištenja.

Sve informacije možete dobiti telefonom 0917277526 radnom danom od 9,00 do 19,00 sati ili mailom holograf.shop@gmail.com 0,00 do 24,00 sata.
Primanje klijenata je uz prethodnu najavu.

HOLOgraf Art d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta u bilo kojem trenutku. Sve izmjene ovih Uvjeta biti će bjavljene putem ove web stranice te će biti objavljen datum stupanja na snagu istih.

Na ovim web stranicama nastojimo osigurati točnost informacija, uključujući opise naših proizvoda i usluga i cijena proizvoda i usluga. Nažalost, ponekad može doći do propusta. Eventualno nastale poteškoće nastojat ćemo ukloniti u najkraćem mogućem roku.

Korisnik je izričito suglasan da će ove web stranice koristiti isključivo na svoju odgovornost.

Korisnika obvezuju opći uvjeti koji vrijede u trenutku kupnje (predaje web narudžbe). Korisnik se kod predaje narudžbe posebno upozorava na opće uvjete poslovanja i predavanjem narudžbe potvrđuje svoju suglasnost s istima.

REGISTRACIJA
Za registraciju na www.holograf-art.hr web trgovini, potrebno je imati najmanje 18 godina.
Korisnik snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i kupovine. Registracija na ovoj web stranici moguća je kreiranjem korisničkog računa.
Korisničko sučelje vodi kroz proces registracije. Nakon registracije slijedi poruka e-pošte s podacima o korisničkom računu.

NARUDŽBA
Proizvodi (s ili bez usluge laserskog graviranja) naručuju se elektronskim putem. Pritiskom tipke „Dodaj“, odabrani proizvod se dodaje u potrošačku košaricu. Proizvodi se smatraju naručenim u trenutku kada Kupac prođe cijeli proces i izvrši plaćanje .Ugovor se smatra zaključenim nakon što je Kupac izvršio plaćanje za naručene proizvode. Tada će Kupac primiti potvrdu o narudžbi putem e-pošte o tome da je narudžba uredno zaprimljena.
Ako naručeni proizvodi nisu dostupni Kupac će dobiti obavijesti u roku 2 radna dana nakon što je Kupac kreirao narudžbu nakon koje je zaprimio e-mail s potvrdom da je narudžba uspješno kreirana.
HOLOgraf Art nastojat će dostaviti sve proizvode koje je Kupac naručio, ali zadržava pravo odbiti nalog u slučajevima više sile ili u slučajevima kada je izvršenje ugovorne obveze znatno otežano.
U tom slučaju Kupac će o tome biti obaviješten u roku od 2 radna dana nakon potvrde zaprimanja narudžbe, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku.

CIJENA
Sve cijene izražene su u eurima (€) i hrvatskim kunama (kn), i uključuju PDV. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene i uvjeti plaćanja vrijede isključivo u trenutku plaćanja, a mogu se promijeniti bez prethodne najave.
HOLOgraf Art nastojat će da cijene navedene u narudžbi budu točne, međutim, može doći do pogreške. U slučaju da cijena na internetskim stranicama iz bilo kojeg razloga ne bude odgovarala stvarnoj cijeni proizvoda ili usluge, HOLOgraf Art omogućit će Kupcu odustajanje od kupovine.

PLAĆANJE
Plaćanje se vrši isključivo putem interneta, odnosno karticama ili odabirom opcije “Direktna bankovna transakcija”. Odabirom opcije “Direktna bankovna transakcija” dobiti ćete potvrdu narudžbe s podacima za uplatu. Za kupovinu na daljinu moguće je koristiti debitne i kreditne kartice naznačene prilikom plaćanja.

DOSTAVA
Dostavu vršimo na području Republike Hrvatske putem dostavne službe General Logistics Systems Croatia d.o.o. (GLS) u roku 1-3 radna dana, a najkasnije u zakonski propisanom roku od 30 dana.
Troškovi dostave ovise o veličini, težini naručenih proizvoda i dostavne adrese.
Troškovi dostave bit će iskazani zasebno i dodani na ukupnu cijenu naručenih proizvoda.

Naručeno je moguće preuzeti osobno, (prilikom narudžbe potrebno je označiti “osobno preuzimanje”)
Preuzimanje je moguće radnim danom do 16,00 do 18,00 sati ili po dogovoru.

Za izračun cijene i dogovor oko dostave u druge države molimo vas da nas kontaktirate na holograf.shop@gmail.com.

REKLAMACIJE
Kupac ima pravo na povrat, odnosno zamjenu proizvoda u slučajevima:
– ako je isporučena roba koja nije naručena,
– ako je isporučena roba koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu,
– ako ste prilikom zaprimanja proizvoda primijetili da je proizvod na bilo koji način oštećen te o tome odmah obavijestili dostavljača
– ako je poruka koja je gravirana različita od one koju ste upisali prilikom izrade narudžbe
Ukoliko je reklamacija uvažena, potrebno je neoštećeni proizvod poslati na adresu HOLOgraf Art d.o.o., Josipa Slavenskoga 27, 10000 Zagrebu u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojima je proizvod bio originalno isporučen te o reklamaciji obavijestiti HOLOgraf Art mailom na holograf.art@gmail.com.
Reklamacije nećemo uvažiti:
– ako nas o eventualnom oštećenju primljenog proizvoda obavijestite drugi dan ili čak nekoliko dana nakon zaprimanja paketa
– ako je poruka koja je gravirana na bocu potpuno jednaka onoj koju ste upisali, a sadrži bilo kakvu pogrešku
– ako niste zadovoljni gravirnom porukom u smislu fonta, veličine, pozicije (postoji opcija napomene gdje možete napisati sve na što želite da se obrati pažnja prilikom graviranja)

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA
Sukladno čl.8 st.2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar.nov., br.79/07., 125/07., -isp.,79/09. i 89/09 -isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na našu adresu odnosno tel. i mail. Odgovor na vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

 

Ovi Uvjeti poslovanja HOLOgraf Art a d.o.o. prilikom sklapanja Ugovora na daljinu važeći su od datuma objave na web stranicama od 2. ožujka 2020.

Kupnjom proizvoda kupac prihvaća uvjete poslovanja.

Have no product in the cart!
0